Windows için güvenilir özelleştirme programı önerileri

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar, Windows 10 kullanıcısıyım ve geleneksel Windows tasarımından sıkılmaya başladım. Bildiğiniz güvenilir, pil ve işlemci sömürmeyen özelleştirme programları var mı?
Tercihen Microsoft mağazasındaki programları kullanmaya çalışıyorum.

Arka plan için Wallpaper Engine var, simgeler için de Rocketdock var benim kullandığım.

Bilgim yok ama sayfa sonunda onlarca aynı konudan var. Yardımcı olacaktır.

Arka plan için Wallpaper Engine var, simgeler için de Rocketdock var benim kullandığım.
Wallpaper Engine kütüphanemde mevcut, masaüstü kullandığım dönemde vazgeçilmez uygulamamdı ama dizüstünde çok pil tüketebilir diye düşünüyorum.

Wallpaper Engine kütüphanemde mevcut, masaüstü kullandığım dönemde vazgeçilmez uygulamamdı ama dizüstünde çok pil tüketebilir diye düşünüyorum.
Tüketir, genelde CPU veya GPU yükü veya ikisine birden yüklenen tasarımlar olduğu için arkaplanda ciddi miktarda düşüş yaratacaktır. Ayarları düşürseniz bu sefer görüntü anlamında yetersiz gelmeye başlayacak.

Aslında kullanılan arka plana göre CPU, GPU kullanımı farklılık gösteriyor. Ben LOTR Rivendell yapmıştım, %5 etkisi vardı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…