Future Developer Centipat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Windows için yazılımlar(oyun ve program) geliştirmek istiyorum. Hangi dili/dilleri seçebilirim acaba?
Windows için yazılımlar(oyun ve program) geliştirmek istiyorum. Hangi dili/dilleri seçebilirim acaba?
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 C++/C#
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 19 Ekim 2022 #3 Future Developer dedi: Windows için yazılımlar(oyun ve program) geliştirmek istiyorum. Hangi dili/dilleri seçebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Başlık ile yazınızın alakası yok. Windowsu hangi dilde mi kullanacağınızı soruyorsunuz?Yazılım dilini mi?
Future Developer dedi: Windows için yazılımlar(oyun ve program) geliştirmek istiyorum. Hangi dili/dilleri seçebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Başlık ile yazınızın alakası yok. Windowsu hangi dilde mi kullanacağınızı soruyorsunuz?Yazılım dilini mi?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 19 Ekim 2022 #4 Türkçe kullanabilirsiniz. ORGANIZE dedi: Türkçe kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlık ile sorunun alakası yok. Son düzenleme: 20 Ekim 2022
Türkçe kullanabilirsiniz. ORGANIZE dedi: Türkçe kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlık ile sorunun alakası yok.
Future Developer Centipat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #5 Yazılım dilini soruyorum. marfix dedi: C++/C# Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler! Başlığı yanlış girdiğim için üzgünüm. Sorduğum soru "Windows'a programlam yapmak için hangi programlama dili?" olmalıydı. Son düzenleme: 21 Ekim 2022
Yazılım dilini soruyorum. marfix dedi: C++/C# Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler! Başlığı yanlış girdiğim için üzgünüm. Sorduğum soru "Windows'a programlam yapmak için hangi programlama dili?" olmalıydı.