Windows için MYT Müzik alternatifi önerisi

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, iyi sosyaller, merhaba,

Windows 11 Pro cihaz kullanıyorum, Spotify kullanıyorum çok reklam çıkıyor ve premium da alamam. Android telefonlarda olan myt müzik benzeri bir program var mıdır? Yoksa Spotify kullanmaya devam edeyim mi? Eğer mümkün ise bu program Linux işletim sistemlerini de desteklesin.

Windows 11 Pro cihaz kullanıyorum, Spotify kullanıyorum çok reklam çıkıyor ve premium da alamam. Android telefonlarda olan myt müzik benzeri bir program var mıdır? Yoksa Spotify kullanmaya devam edeyim mi? Eğer mümkün ise bu program Linux işletim sistemlerini de desteklesin.

Hocam bende aradım da yok gibi öyle bir program PC de. Alternatif yöntem önerebilirim. Telefona mytdan şarkı indirip bilgisayara aktarıp Spotify ile yerel dosyaları ekle ayarını açıp şarkıları dinleyebilirsiniz. O olmazsa yine şarkıları bilgisayara aktarıp foobar 2000 programına ekleyip offline dinleyebilirsiniz.

Spicetify ve spotx öneririm. İkisi de Spotify'da reklamdır, bazı özelliklerdir ekliyor, premium gibi yapıyor. İkisi de Windows ve Linux'da var diye biliyorum ama her güncelleme geldiğinde eğer güncellersen Spotify'ı tekrar kurman lazım. 1-2 dk sürüyor zaten.ikisi de açık kaynak diye hatırlıyorum.

YouTube için tarayıcıdan: AdGuard, Ghostery, uBlock orign Lite gibi eklenti kur Chrome web mağazasından onlar zaten YouTube Music, YouTube gibi yerlerden reklamları engeller. Zaten YouTube Music tarayıcıda arka planda oynatma engelleyemiyor, ve müzik ilerletme falan sınırsız.

Olmadı GitHub'da electron(Chrome düşün ama uygulama gibi) ile yazılmış açık kaynak bulamadım onu ama farklı öneri yapayım oda açık kaynak ama electron değil daha da iyi olarak yazılmış: Spotube var. Her platformda var, açık kaynak, Spotify'dan listeleri çekiyor. Ama biraz hantal kalıyor çünkü arka planda YouTube vesaire bağlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı