Sizce Windows'u hangi SSD'ye kurmalıyım? Crucial P3 Plus için DRAM'siz olduğu için daha çok oyun depolamak amacıyla kullanılmalıdır diyorlar ama 1TB'lık M.2 SSD varken Netac SSD'ye de Windows kurmak olmaz gibime geliyor.
Sizce Windows'u hangi SSD'ye kurmalıyım? Crucial P3 Plus için DRAM'siz olduğu için daha çok oyun depolamak amacıyla kullanılmalıdır diyorlar ama 1TB'lık M.2 SSD varken Netac SSD'ye de Windows kurmak olmaz gibime geliyor.
Eğer bu 2 SSDden biriyse P3 üzerine kurun çünkü sizin satalar üzerinde de DRAM yok zaten. DRAM sizi üzecek bir etki yapmaz, idare eder bir disk sizi uzun uzun götürür. Bir sene boyunca hunharca kullandım laptopumla gelen M2 diski, şu anda 96 sağlıkla mutlu mesut kullanıyorum. Kaç kere içi dolu partisyon taşıdım kaç kere format atıp işletim sistemi değiştirdim ben unuttum.
Edit: Bu diskte de QLC nand varmış şu sisteme mümkünse iyi bir disk alın.
Bir not olarak SATA SSDleriniz kötü.
İkinci bir not olarak HDD üzerine işletim sistemi kurmayın.
Burada ne dediğinizi anlayamadım. Yani Crucial P3 Plus kötü mü?
Aslında şu an kargoda daha gelmedi. Uğraşmamak için iade etmiyorum ayrıca fiyatı gayet ucuz olduğu için almıştım. Aman aman bir fark olmayacaksa iade etmeyi düşünmüyorum.
Burada ne dediğinizi anlayamadım. Yani Crucial P3 Plus kötü mü?
Aslında şu an kargoda daha gelmedi. Uğraşmamak için iade etmiyorum ayrıca fiyatı gayet ucuz olduğu için almıştım. Aman aman bir fark olmayacaksa iade etmeyi düşünmüyorum.
QLC NAND kullanan SSD'ler işletim sistemi kurulunca çabuk yıpranıyorlar, bu yüzden depolama amacıyla kullanılmaları öneriliyor. Netac'a kurmaktansa P3 Plus'a kurmanız her türlü daha iyi olur.
QLC NAND kullanan SSD'ler işletim sistemi kurulunca çabuk yıpranıyorlar, bu yüzden depolama amacıyla kullanılmaları öneriliyor. Netac'a kurmaktansa P3 Plus'a kurmanız her türlü daha iyi olur.