Merhaba dostlar, PC için bir setup.exe düşünüyorum yapacağım setup istediğim klasördeki dosyaları başka bir klasöre atacak yani yerini değiştirecek. Fakat bu olay aynı oyun setupları gibi olmasını istiyorum. Nasıl, ne şekilde yapabilirim dostlar?
You can download a free 30-day trial version of Smart Install Maker. Within this period you can evaluate Smart Install Maker and decide whether to buy it or not.
You can download a free 30-day trial version of Smart Install Maker. Within this period you can evaluate Smart Install Maker and decide whether to buy it or not.
Bahsettiğim maalesef ki bu değil. Benim istediğim olay yapacağım setup PC'deki bir dosyayı başka bir klasöre yapıştır yapması ve tabii bunu setup uygulamasının yapmasını istiyorum.
Bahsettiğim maalesef ki bu değil. Benim istediğim olay yapacağım setup PC'deki bir dosyayı başka bir klasöre yapıştır yapması ve tabii bunu setup uygulamasının yapmasını istiyorum.
Merhabalar ,bu rehberde INNO setup compiler ile nasıl setup yapılacağını göstereceğim. Programı buradan indirebilirsiniz(program benim değil :)): Inno Setup Downloads Öncelikle programın sol üste yer alan file tuşuna basıp akabinde New diyoruz. Ardından bu ekran geliyor Next diyoruz. Bu...