Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Photoshop gibi üst düzey bir şeye ihtiyacım yok. Ortalama ücretsiz bir şey arıyorum.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 14 Kasım 2023 #2 Shankusu dedi: Photoshop gibi üst düzey bir şeye ihtiyacım yok. Ortalama ücretsiz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Fotoğraflar?
Shankusu dedi: Photoshop gibi üst düzey bir şeye ihtiyacım yok. Ortalama ücretsiz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Fotoğraflar?
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Temel bir şey istiyorsan PicsArt indirebilirsin. Daha ileri bir şey istiyorsan Gimp diye ücretsiz bir uygulama var.
Temel bir şey istiyorsan PicsArt indirebilirsin. Daha ileri bir şey istiyorsan Gimp diye ücretsiz bir uygulama var.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 14 Kasım 2023 #4 Tarayıcı veya Microsoft mağazası üzerinden Photopea kullanabilirsiniz. Piyasadaki en başarılı ücretsiz Photoshop klonu.
Tarayıcı veya Microsoft mağazası üzerinden Photopea kullanabilirsiniz. Piyasadaki en başarılı ücretsiz Photoshop klonu.