Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 24 Eylül 2020 #1 Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi gizli simgeler kısmında bu şekilde çok fazla NVIDIA ayarları simgesi oluyor. İmleci üzerlerine getirdiğim anda fazla olanlar gidiyor ve sadece bir tanesi kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi gizli simgeler kısmında bu şekilde çok fazla NVIDIA ayarları simgesi oluyor. İmleci üzerlerine getirdiğim anda fazla olanlar gidiyor ve sadece bir tanesi kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 24 Eylül 2020 #2 AMD driverında da var bu sorun büyütülcek bir şey değil genelde yazılımı çok zorlayınca falan oluyor.
AMD driverında da var bu sorun büyütülcek bir şey değil genelde yazılımı çok zorlayınca falan oluyor.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 24 Eylül 2020 #3 ReznooW dedi: AMD driverında da var bu sorun büyütülcek bir şey değil genelde yazılımı çok zorlayınca falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun performansında vb. bir sorun olmaz değil mi?
ReznooW dedi: AMD driverında da var bu sorun büyütülcek bir şey değil genelde yazılımı çok zorlayınca falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun performansında vb. bir sorun olmaz değil mi?
Rulingthehun Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 623 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Desktop RTX 4070 & R7 9800X3D Macbook Pro 2023 M2 Pro 12 CPU - 19 GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2020 #4 Aynı sorun bende de var. RTX 3000 serisiyle beraber yayınlanan driverdan sonra olmaya başladı.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 24 Eylül 2020 #5 Hayır. Performans sorunu olmaz.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 24 Eylül 2020 #6 Rulingthehun dedi: Aynı sorun bende de var. RTX 3000 serisiyle beraber yayınlanan driverdan sonra olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Evet ben de sorunu o güncellemeden sonra yaşamaya başladım. Öncesinde hiçbir şey yoktu. ReznooW dedi: Hayır. Performans sorunu olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Rulingthehun dedi: Aynı sorun bende de var. RTX 3000 serisiyle beraber yayınlanan driverdan sonra olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Evet ben de sorunu o güncellemeden sonra yaşamaya başladım. Öncesinde hiçbir şey yoktu. ReznooW dedi: Hayır. Performans sorunu olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
F Fradue1 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #7 Bende de var aynısı, son güncellemeden sonra olmaya başladı.