Çözüldü Windows ile aynı anda macOS Kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dasecys

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, Elimde fazladan bir SSD mevcut, boyutu 240GB. Buna macOS kurmak istiyorum, Diğer SSD'de ise Windows 10 Yüklü, diğer SSD'ye eğer MacOS kurarsam sorun olur mu? Bilgisayarıma macOS kurabilir miyim?

Sistem
Asus GTX 750Ti
Intel G4400
GSKILL 8GB DDR4 2133MHz
H110M PRO-VD
ZALMAN Z3 PLUS VE 600W PSU
TRANSCEND 240GB SSD

@claus Ben de macOS indirmeyi düşünmüştüm ancak, bende 1 SSD, 1 HDD var. HDD'yi depo olarak kullanmayı planlıyordum açıkçası daha çok kullanmadım. SSD'ye 2 işletim sistemi kurulur mu acaba?
Olmaz.

@Dasecys in dediği programı kullansam da olmaz mı? Veya HDD'ye kursam olur mu? Yavaş mı olur?
Claus daha iyi bilecektir, ben sadece rehberde gördüğümü söyledim. Paragon adlı bir program ile harddisk üzerinde bölüm ayırdıktan sonra program aracılığı ile macOS kurulmaya uyumlu olarak tanımlıyor. Paragon ve aynı disk üzerine iki sistem kurmayı araştırır isen daha iyi cevap bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı