Windows İle Birlikte OS X Kullanmak

Brodliss

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Windows 7 bir bilgisayarım var ve şuan 60 GB SSD üzerinde kurulu durumda.
Bundan ayrı bir harddiske unibeast yardımıyla OS X el capitan kurmak istiyorum. Şuanda arkaplanda VMware ile app store dan bedava şekilde indiriyorum. Benim sorum şuanki sistemim bozulmadan direk D harddiskine yani ayrı bir HDD'ye kuracağım için anakarttan boot seçerek ister mac ister windowsa geçebilir miyim? Dual Boot olayına baktım sanki biraz karışık gibi geldi de o işlere girmeden şu anki sistemime zarar gelmeden acaba yırtabilir miyim diye sormak istedim.Birde sistemim sıkıntı çıkartır mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Sistem
İ5 4570
6 GB RAM
Gigabyte H81M S2PV anakart
Nvidia GT430 Ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
60GB yetersiz gelebilir... Daha yüksek kapasiteli bir SSD ye yada normal HDD ye geçmeni tavsiye ederim... Kurulum başarılı olursa iki sistem arasında geçiş yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

bootloaderın görevi harddisk veya farklı bölümlerdeki sistemlerin başlatılabilir dosyalarını bulup size o seçenekleri sunmasıdır. yani ssd den bağımsız bir diske kurarsan bootloder yine görecektir.

merhaba.bende imac kullanıyorum. hdd si bozulunca yeni hdd taktım. ve sadece windows 7 yükledim. şimdi os x el capitan da yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…