Windows ilk açılışta ekran gidip geliyor

• Konuyu başlatan dutyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.217

dutyd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar Windows'u ilk açtığımda masaüstü gelince ekran hemen siyah olup sonra hemen tekrar masaüstü geliyor. Bu neden olur, normal mi? 1 kez oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsünü güncellediniz mi?
Ve güncelledikten sonra mı oldu?

Güncel ama ondan sonra olup olmadığını bilmiyorum zaten ilk açıldıgında yapıyor 1 kere sonra bir sorun yok.

O zaman çok kafaya takılacak bir şey değil.
Yani kafaya takmayın.

Merhaba arkadaşlar Windows'u ilk açtığımda masaüstü gelince ekran hemen siyah olup sonra hemen tekrar masaüstü geliyor. Bu neden olur, normal mi? 1 kez oluyor.
Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi

Güncel ama ondan sonra olup olmadığını bilmiyorum zaten ilk açıldıgında yapıyor 1 kere sonra bir sorun yok.
Bendede 1 kere ekran açılıp kapanıyor ilk açıldığında hatta mouse ortaya falan kitlenip geliyor 1 saniye içinde

Konuyu hortlatıyorum özür dilerim ama bende de aynı sorun var. Dönüştürücü kullanmıyorum
pc yeni aldım böyle bir şey yoktu bugün olmaya başladı 2 kere ekran gidip geliyo ama oyundayken bir sorun yok saatlerce oyun oynasam yine ekran gitmiyor sadece pc aç kapat yaptığımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…