Windows İmaj Alma

driven

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Arkadaşlar ben Windows 8 in imaj dosyasını almak istiyorum ancak sadece işletim sisteminin iso dosyası olacak yani bilgisayara ait donanımların falan driverleri olmadan saf işletim sistemi halinde. Farklı bilgisayarlara yükleme yapacağımdan dolayı bu şekilde istiyorum. Acronis True image ile iso alınıyor ancak bahsettiğim şekilde mümkün müdür?

Merhaba,
Bilgisayardan İnternet bağlantısını kopartın, o şekilde kurun kendi tanıdıkları ile kalır.

Aslında amacım şu: birkaç tane bilgisayar var ver bunlara format attığımda güncellemeleri yeni baştan yüklemek çok zaman alıyor. Bu nedenle pc üzerinden güncel bir işletim sisteminin iso dosyasını alıp onu usbden format atmak için kullanmak. Güncellemek için interneti açınca bu defa driverleri de yüklüyor ayrıca internet olmayınca bile çoğu driver yüklenmiş oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı