Windows indirme ekranına dil ekleme

The_Moon

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan anlayamamış olabilirsiniz hemen size anlatayım.
Bildiğimiz gibi Windows indirme ekranında bize klavye düzeni, tarih ve saat biçimi ve yüklemek istediğiniz dili soruyor. Buraya bir dil eklemeye çalıştım ama olmadı (beceremedik)
Buraya Türkçeyi eklemek istiyorum ama yapamadım, bunu nasıl yapabilirim?

Teknik olarak olması lazım ISO'dan kaynaklı olabilir
Bu ISO'da gözüküyor mesela indirebilirsin.

İndirme ekranı derken kendi web sitesini mi diyorsunuz Yoksa OOBE ekranı yani Windows 10'un kurulum ekranını mı diyorsunuz

Hayır İSO dosyası İngilizce ben bu dosyaya Türkçe ekleyemem çalıştım. Hem İngilizce hemde Türkçe kurulum yapmak için

İndirme ekranı derken kendi web sitesini mi diyorsunuz Yoksa OOBE ekranı yani Windows 10'un kurulum ekranını mı diyorsunuz
Kurulum ekranı

Hayır ISO dosyası İngilizce ben bu dosyaya Türkçe ekleyemem çalıştım. Hem İngilizce hem de Türkçe kurulum yapmak için

Kurulum ekranı

Hocam hem Türkçe hem de İngilizce kurulum yapma sebebiniz ne ilk kurulum ekranında dilinizi seçip devam ediyorsunuz hem Türkçe hem İngilizce kurulum ekranı nasıl olacak?

Kurulum ekranı ilk açılışta hangi dili seçerseniz onunla devam eder kurulum bittikten sonra Ayarlar > Dil ve bölge kısmından sistem dilini değiştirebilirsiniz.

İşte bende ilk kurulum ekranın da iki dil nasıl yapabilirim diye bu konuyu açtım.

İşte bende ilk kurulum ekranın da iki dil nasıl yapabilirim diye bu konuyu açtım.

Hocam adı üstüne kurulum ekranı tek dille kurulum yapılıyor seçtiğiniz dil neyse ona göre kurulum yaparsınız iki dilli kurulum yapılmıyor.

Hocam adı üstüne kurulum ekranı tek dille kurulum yapılıyor seçtiğiniz dil neyse ona göre kurulum yaparsınız iki dilli kurulum yapılmıyor.

Hayır demek istediğim şey ilk kurulum ekranındaki dil şeçim kısmında sadece İngilizce var. Ben buraya Türkçe'yide eklemek istiyorum ve.

Hayır demek istediğim şey ilk kurulum ekranındaki dil şeçim kısmında sadece İngilizce var. Ben buraya Türkçe'yide eklemek istiyorum ve.

Türkçe bulunması gerekiyor hocam ISO Dosyasını tekrar indirin isterseniz.

Windows 10'u kendi sitesinden dil seçimiyle beraber indirmek isterseniz tarayıcıda şu adımları yapın hocam.

Windows 10'u İndirin sitesini açın ve F12 tuşuna basarak Dev Tools'u açın

Ardından çıkan menüden Toggle Device Emulation kısmını açın ve üstte çıkan cihazlardan herhangi birini seçin.

Cihazlardan herhangi birini seçtikten sonra sayfayı yenileyin ve F12'ye basarak Dev Tools menüsünü kapatın ISO Dosyası seçim ekranı gelecek oradan sonra dili seçme ekranı ve indirme bağlantısı gelecek.

Son düzenleme:
Anlamadınız yine
ISO dosyası İngilizce ve ben bu dosyaya Türkçe'yi eklemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…