Windows Insider nasıl sıfırlanır?

Noanow

Hectopat
Windows 11 Pro kullanıyorum Insider programına katıldım ondan sonra onarım sürümü yükledi ve uzun bir süre güncelleme yaptı ancak bu oyunlarda bariz bir şekilde FPS azalması oldu bu sorunun olabileceğini biliyordum asıl sorun bu onarım sürümünü her yeniden başlattığımda yüklüyor ve kurmamı istiyor o arada Insider sıfırlanıyor ve katılmadığım gözüküyor her şey birbirine girdi temiz kurulum yapabilecek durumda değilim bu Insider ayarlarını ve güncellemeleri nasıl sıfırlayabilirim?
Edisyon Windows 11 Pro.
Sürüm 23h2.
Yüklenme tarihi ‎17.‎09.‎2024
İs derlemesi 22631.4169
Deneyim Windows feature Experience pack 1000.22700.1034.0
Bu Windows sürümü genel sürüm mü oluyor 3 kere onarım sürümü yükledi şimdi ise Insider tekrardan başlamamı istiyor.

Ekran görüntüsü 2024-09-18 135254.png

Windows 11 Pro kullanıyorum Insider programına katıldım ondan sonra onarım sürümü yükledi ve uzun bir süre güncelleme yaptı ancak bu oyunlarda bariz bir şekilde FPS azalması oldu bu sorunun olabileceğini biliyordum asıl sorun bu onarım sürümünü her yeniden başlattığımda yüklüyor ve kurmamı istiyor o arada Insider sıfırlanıyor ve katılmadığım gözüküyor her şey birbirine girdi temiz kurulum yapabilecek durumda değilim bu Insider ayarlarını ve güncellemeleri nasıl sıfırlayabilirim?
Edisyon Windows 11 Pro.
Sürüm 23h2.
Yüklenme tarihi ‎17.‎09.‎2024
İs derlemesi 22631.4169
Deneyim Windows feature Experience pack 1000.22700.1034.0
Bu Windows sürümü genel sürüm mü oluyor 3 kere onarım sürümü yükledi şimdi ise Insider tekrardan başlamamı istiyor.

Eki Görüntüle 2312961
Hangi kanalda olduğunuza göre değişiyor. Burada bahsettiklerine göre eğer Beta veya Önizleme'deyseniz 24H2'yi beklemeniz lazım. Dev kanalındaysanız maalesef temiz kurulum yapmanız lazım. Bahsettiğinize göre Retail yani normal kurulum olarak görünüyor. Bende de bu derleme kurulu. Yanlış anlamadıysam zaten stabil kuruluma dönmüş yani.

1726658607127.png

Hangi kanalda olduğunuza göre değişiyor. Burada bahsettiklerine göre eğer beta veya ön izleme'deyseniz 24h2'yi beklemeniz lazım. Dev kanalındaysanız maalesef temiz kurulum yapmanız lazım. Bahsettiğinize göre Retail yani normal kurulum olarak görünüyor. Bende de bu derleme kurulu. Yanlış anlamadıysam zaten stabil kuruluma dönmüş yani.

Eki Görüntüle 2312975

Seçenekleri hatırlamıyorum ama en alttaki seçeneği seçmiştim Release Preview olması lazım dediğinize göre stabil sürüme dönmüş ancak oyun performansı hala düşük Insider programına ilk defa basmadan önceki performansını alamıyorum sistemden.

24H2 bekleyeceğim mecbur idare edeceğim güncelleme sorunu çözmez ise temiz kurulum yapacağım ne zaman çıkarsa tabii.

Seçenekleri hatırlamıyorum ama en alttaki seçeneği seçmiştim Release Preview olması lazım dediğinize göre stabil sürüme dönmüş ancak oyun performansı hala düşük Insider programına ilk defa basmadan önceki performansını alamıyorum sistemden.

24H2 bekleyeceğim mecbur idare edeceğim güncelleme sorunu çözmez ise temiz kurulum yapacağım ne zaman çıkarsa tabii.
Flash bellek ile temiz kurulum yaparsan fps'in düzelir denendi onaylandı. Çünkü Microsoft'un sitedeki araç çubuğu eski sürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı