efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Windows Insider programı açmışlar o yüzden kullandığım uygulamaların bazıları açılmıyor. Bu programı nasıl kapatabilirim?
Windows Insider programı açmışlar o yüzden kullandığım uygulamaların bazıları açılmıyor. Bu programı nasıl kapatabilirim?
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #2 Windows logo tuşu + I veya Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik Soldan Windows insider programı.
Windows logo tuşu + I veya Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik Soldan Windows insider programı.
efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 ryzen55 dedi: Windows logo tuşu + I veya Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik Soldan Windows insider programı. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl gireceğimi biliyorum ama kapanmıyor hesabı kaldırıyorum ama güncelleştirme ler devam ediyor açılmayan uygulamalar hala açılmıyor
ryzen55 dedi: Windows logo tuşu + I veya Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik Soldan Windows insider programı. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl gireceğimi biliyorum ama kapanmıyor hesabı kaldırıyorum ama güncelleştirme ler devam ediyor açılmayan uygulamalar hala açılmıyor
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #4 efe can 33 dedi: Ben nasıl gireceğimi biliyorum ama kapanmıyor hesabı kaldırıyorum ama güncelleştirme ler devam ediyor açılmayan uygulamalar hala açılmıyor Genişletmek için tıkla... microsoft hesabınızdan kapatmayı deneyin Şurada yardım alabilirsiniz Redirecting
efe can 33 dedi: Ben nasıl gireceğimi biliyorum ama kapanmıyor hesabı kaldırıyorum ama güncelleştirme ler devam ediyor açılmayan uygulamalar hala açılmıyor Genişletmek için tıkla... microsoft hesabınızdan kapatmayı deneyin Şurada yardım alabilirsiniz Redirecting
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 18 Temmuz 2023 #5 Release OfflineInsiderEnroll 2.6.4 · abbodi1406/offlineinsiderenroll Add "Canary Channel" github.com Bu programı indirip ZIP'ten çıkartın ve yönetici olarak çalıştırın önünüze yazılar gelecek 4'e basın ve gelen soruya y basıp enter deyin bilgisayarı yeniden başlatacak ve Insider programından çıkaracak.
Release OfflineInsiderEnroll 2.6.4 · abbodi1406/offlineinsiderenroll Add "Canary Channel" github.com Bu programı indirip ZIP'ten çıkartın ve yönetici olarak çalıştırın önünüze yazılar gelecek 4'e basın ve gelen soruya y basıp enter deyin bilgisayarı yeniden başlatacak ve Insider programından çıkaracak.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 480 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #6 efe can 33 dedi: Windows Insider programı açmışlar o yüzden kullandığım uygulamaların bazıları açılmıyor. Bu programı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/insider-program%C4%B1ndan-nas%C4%B1l/288d029f-44a0-45f2-a149-0db48a3eef3c
efe can 33 dedi: Windows Insider programı açmışlar o yüzden kullandığım uygulamaların bazıları açılmıyor. Bu programı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/insider-program%C4%B1ndan-nas%C4%B1l/288d029f-44a0-45f2-a149-0db48a3eef3c