Windows Insider ücretli mi?

NullPart

Hectopat
Merhaba, Windows Insider programı ayarlarından Microsoft hesabımı girince sürüm önizleme kanalı çıkıyor ve Windows 11 güncellemesi gelmiyor. Benim sorum bu programa katılıp deneme yapmak için geliştirici ücreti vs. mi ödemek gerekiyor? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, Windows Insider programı ayarlarından Microsoft hesabımı girince sürüm önizleme kanalı çıkıyor ve Windows 11 güncellemesi gelmiyor. Benim sorum bu programa katılıp deneme yapmak için geliştirici ücreti vs. mi ödemek gerekiyor? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Windows 11'i test edebilmek için sisteminizin Windows 11 ile uyumlu olması gerekiyor. Eğer sadece Release Preview Channel, yani Sürüm Önizleme Kanalı çıkıyorsa sisteminiz Windows 11 ile uyumsuz demektir.

Onun dışında hayır, hiçbir şekilde bir ücreti yok. Sadece Windows'unuzun lisanslı olması yeterli.

Insider kanalı ücretsiz, ama karşılığında ise çıkacak hatalardan bir nevi "prodüksiyon sistemlerinde oluşacak hatalardan sorumlu değiliz" diyorlar. Zaten Insider yapılarının amacı çıkacak sistemi önceden test etmek. Bu nedenle bu yapıların bilgili kullanıcılar tarafından kurulması daha uygun bence.

Windows 11'i test edebilmek için sisteminizin Windows 11 ile uyumlu olması gerekiyor. Eğer sadece Release Preview Channel, yani Sürüm Önizleme Kanalı çıkıyorsa sisteminiz Windows 11 ile uyumsuz demektir.

Onun dışında hayır, hiçbir şekilde bir ücreti yok. Sadece Windows'unuzun lisanslı olması yeterli.

Evet sistem karşılamadığı için güncelleme gelmiyormuş teşekkür ederim çözüm için.

Ben Mac Pro (m1 çipli) bilgisayarda paralles üzerinden Insider Windows kullanıyorum. Uygulamalarda problem çıkarmıyor, ama sisteme baktığımda "Windows etkinleştirilmedi" yazıyor. Bunun bir sıkıntısı var mı? Yakında bir uyarı verir mi? Benim farklı bir dizüstü bilgisayarda Windows var ve o lisanslı, aynı hesapla Mac Pro'ya kurdum. Hesap ortak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı