Windows Insider yoluyla Windows 11'e geçilmeli mi?

Şu an dün yayınlanan Insider sürümünü kullanıyorum. Sadece dün geceden beri 2 adet hata meydana geldi. Hatalarla uğraşmak istemiyorsanız geçmenizi tavsiye etmem.

Hocam bugün kullanıp hatalar ne sıklıkta veya çok büyük hatalar var mı sizin görüşünüze göre geçilir mi geçilmezmi diye bakıp benimle paylaşırsanız sevinirim.

Dünden beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleme:
Hocam bugün kullanıp hatalar ne sıklıkta veya çok büyük hatalar var mı sizin görüşünüze göre geçilir mi geçilmezmi diye bakıp benimle paylaşırsanız sevinirim.
Dünden beri kullanıyorum sadece laptoplarda meydana gelen "Masaüstü çökmesi" sorununu yaşadım. O da %100 şarj olunca gerçekleşiyor dili İngilizce yaptığınızda düzeliyor. Ben Home Single Language kullandığım için dili değiştiremedim ama Lenovo laptop kullanıyorsanız Vantage uygulamasından "Pil tasarruf kipi' seçeneğini etkinleştirip bu sorunu çözebilirsiniz. Bu seçenek bataryayı tamamen doldurmadığı için masaüstü çökmesi sorununu yaşamıyorsunuz.

Anlık olarak Windows 11'deyim.

Güvenip de kurdun derken? Microsoft'un yazılımı sonuçta. Ayrıca ben geliştiriciyim. Riske girmek istemiyorsan yüklememek senin seçimin de kuran insana da böyle bir üslupla mesaj yazmak yersiz, bilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…