Ahmseff Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 16 12 Ağustos 2021 #1 Windows Insider'a girerken şu hata ile karşılaşıyorum: Çözümü var mı?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 12 Ağustos 2021 #2 Ahmseff dedi: Windows Insider'a girerken şu hata ile karşılaşıyorum: Eki Görüntüle 1135854 Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: (belki konu dışı olabilir diye ayırdım) alt tarafı bazı bilgilerini çalmadan açmayız diyorlar Artı 0 Eksi
Ahmseff dedi: Windows Insider'a girerken şu hata ile karşılaşıyorum: Eki Görüntüle 1135854 Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: (belki konu dışı olabilir diye ayırdım) alt tarafı bazı bilgilerini çalmadan açmayız diyorlar
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 Yani metindede belirtmiş. Senden birkaç ayarı açmanı istiyor. O mavi metine tıklayarak açabilirsin. Artı 0 Eksi
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 Var tanılama ve geribildirim diye arama yerine yaz o ayara gir isteğe bağlı tanılama verilerini seç @bruhmomentumtr nin dediği gibi bilgilerini çalıp dev reklam şirketlerine satmalıyız falan diyorlar. Artı 0 Eksi
Var tanılama ve geribildirim diye arama yerine yaz o ayara gir isteğe bağlı tanılama verilerini seç @bruhmomentumtr nin dediği gibi bilgilerini çalıp dev reklam şirketlerine satmalıyız falan diyorlar.
KS KS Ahmseff Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 16 12 Ağustos 2021 #5 açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba Artı 0 Eksi
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 Ahmseff dedi: Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? Eki Görüntüle 1135866 Genişletmek için tıkla... Windows versiyonun korsan değil değil mi? Artı 0 Eksi
Ahmseff dedi: Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? Eki Görüntüle 1135866 Genişletmek için tıkla... Windows versiyonun korsan değil değil mi?
KS KS Ahmseff Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 16 12 Ağustos 2021 #7 Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? NerdNyanroo dedi: Windows versiyonun korsan değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol ediyoruz? Artı 0 Eksi
Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? NerdNyanroo dedi: Windows versiyonun korsan değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol ediyoruz?
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #8 Ahmseff dedi: Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? Nasıl kontrol ediyoruz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak edemiyoruz ama KMS ya da direkt 0'dan korsanlanmış Windows sürümleri olabiliyor bilgisayarcılar bunu çok yapıyor. Artı 0 Eksi
Ahmseff dedi: Açılmıyor tıklamama izin vermiyor neden acaba? Nasıl kontrol ediyoruz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak edemiyoruz ama KMS ya da direkt 0'dan korsanlanmış Windows sürümleri olabiliyor bilgisayarcılar bunu çok yapıyor.
KS KS Ahmseff Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 16 12 Ağustos 2021 #9 Ben korsan etkinleştirmiştim galiba ama dijital sürüm diyor nasıl kontrol ediyoruz ksm i Artı 0 Eksi
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #10 Ahmseff dedi: Ben korsan etkinleştirmiştim galiba ama dijital sürüm diyor nasıl kontrol ediyoruz ksm i Genişletmek için tıkla... Edemiyoruz yani sanırım registry keylerde KMS diye bir key oluyor ama bulmak uzun sürer ve key'in KMS olmama olasılığıda var başka isimlerede sahip. Artı 0 Eksi
Ahmseff dedi: Ben korsan etkinleştirmiştim galiba ama dijital sürüm diyor nasıl kontrol ediyoruz ksm i Genişletmek için tıkla... Edemiyoruz yani sanırım registry keylerde KMS diye bir key oluyor ama bulmak uzun sürer ve key'in KMS olmama olasılığıda var başka isimlerede sahip.