Windows Instagram uygulaması ile DM atılamıyor

196132

Kilopat
Makaleler
1
Microsoft Store'den Instagram uygulamasını indirdim fakat mesajlaşma anında sesli arama, görüntülü arama, fotoğraf çekme ve gönderme yapamıyorum. Ayrıca ana sayfadan post bile atamıyorum. Sanki eski sürüm gibi. Güncelleme bakıyorum fakat güncelleme de yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümünü bilmiyorum ama bilgisayarda aynen telefonda dolaşıldığı gibi instagramda dolaşmak isterseniz bir telefon emularötü indirip onada instagramı indirip yapabilirsiniz. Ayrıca bunlarla uğraşmak istemezseniz sadece mesajlaşmak için IG:dm programını kullanabilirsiniz. Bu programdan emoji ve görsel mesajda atabilirsiniz.

Çözümünü bilmiyorum ama bilgisayarda aynen telefonda dolaşıldığı gibi instagramda dolaşmak isterseniz bir telefon emularötü indirip onada instagramı indirip yapabilirsiniz. Ayrıca bunlarla uğraşmak istemezseniz sadece mesajlaşmak için IG:dm programını kullanabilirsiniz. Bu programdan emoji ve görsel mesajda atabilirsiniz.
Böyle bir program olduğunu bilmiyordum. Bilgisayarda Instagram için emülatör kullanmaya son.

Sağ ol, yaptım. Program önerin için teşekkürler, güzel uygulama...
DM yollamak için Enter yerine sağda Gönder demen gerekiyor. Evet, eski bir uygulama maalesef.

Recep abi bunu çoktan çözdüm ya .D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı