Çözüldü "Windows installer service could not be accessed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Why.dll

Centipat
Daha fazla  
Her program veya oyun indirmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor.
1705684957428.png

Çözüm
Hayır hala aynı hatayı veriyor hizmetlerden baktım Windows ınstaller çalışıyor gözüküyor.

Hocam muhtemelen Windows bozuk inmiştir format atmanız bilgisayarınız için daha sağlıklı olacaktır ayarları filan çok karıştırmak istemiyor çünkü bu tür hatalar daha çok bilgisayar kullanıcı yetkisi tarzı hatalar format sizin için en iyisi olacaktır.
Her program veya oyun indirmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor.
Eki Görüntüle 2090025

Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, msıexec /unregıster yazın çalıştırın ardından başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, msıexec /regserver yazın çalıştırın bir bakın düzeldi mi?

Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, msıexec /unregıster yazın çalıştırın ardından başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, msıexec /regserver yazın çalıştırın bir bakın düzeldi mi?
Hayır hala aynı hatayı veriyor hizmetlerden baktım Windows Installer çalışıyor gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hala aynı hatayı veriyor hizmetlerden baktım Windows ınstaller çalışıyor gözüküyor.

Hocam muhtemelen Windows bozuk inmiştir format atmanız bilgisayarınız için daha sağlıklı olacaktır ayarları filan çok karıştırmak istemiyor çünkü bu tür hatalar daha çok bilgisayar kullanıcı yetkisi tarzı hatalar format sizin için en iyisi olacaktır.

Çözüm

Eskiden çalışıyordu birden hata vermeye başladı.

Neyse zaten format atmayı düşünüyordum, yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı