Windows İnterneti Görmüyor

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler, benim internet simgem birkaç gün önce görev çubuğunda gözükmemeye başladı ancak bilgisayarımda herhangi bir bağlantı sorunum yok diye bunu göz ardı ettim ve bugün uzun bir aradan sonra GTA 4 yükledim. O oyunda Xbox hesabım "internet yok" sebebiyle girişimi kabul etmeyince Windows'u kurcaladım ve sadece Xbox'ın değil sistemimdeki Microsoft ile ilgili her şeyin sistemimde internet yokmuş gibi davrandığını fark ettim. Windows güncellemelerinden tutun da ethernet/ağ ayarları kısmına kadar, ancak size bu konuyu da yazdığım sistemimde internetim var ve gayet hızlı buna rağmen neden Microsoft bağlantılı her şey Windows dahil böyle bir sorun yaratıyor anlamış değilim. Çözümünü bilen ya da daha önce bu sorunlar karşılaşmış arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum. Dediğim gibi Windows ve Microsoft bağlantılı her program internet yok hatası veriyor ancak sistemde internet var ve video izlemekten tutun oyun indirmeye kadar her şeyi sağlıklı yapabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı