K kerem bilgin Femtopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Ne yaparsam yapayım olmuyor silip yükledim kaç defadır gitmiyor.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 19 Ekim 2022 #11 isoozcn dedi: Hocam selam aynı uygulamada sıkıntı yaşıyorum nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... VLC Player kullanarak çözdü arkadaş. Artı 0 Eksi
isoozcn dedi: Hocam selam aynı uygulamada sıkıntı yaşıyorum nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... VLC Player kullanarak çözdü arkadaş.
isoozcn Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #12 izmirkartali dedi: VLC Player kullanarak çözdü arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elimde kullanıcı adı ve şifre var m3u dosyası yada linki yok , ondan bu program lazım oldu Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: VLC Player kullanarak çözdü arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elimde kullanıcı adı ve şifre var m3u dosyası yada linki yok , ondan bu program lazım oldu
Fleetch Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #13 izmirkartali dedi: Listeniz m3u dosyası şeklinde mi? Ölü linkler varsa m3u dosyasını not defteri ile açın, o linkleri temizleyip farklı kaydedin. VLC ile oynatma tekrarını pasifleştirin. Veya tek kanalda tekrar yapmasını sağlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende m3u listesi almak istiyorumda önerdiğiniz bir site varmı güvenlir Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Listeniz m3u dosyası şeklinde mi? Ölü linkler varsa m3u dosyasını not defteri ile açın, o linkleri temizleyip farklı kaydedin. VLC ile oynatma tekrarını pasifleştirin. Veya tek kanalda tekrar yapmasını sağlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende m3u listesi almak istiyorumda önerdiğiniz bir site varmı güvenlir
tyewartu Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 3 22 Ocak 2024 #14 Çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.694 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #15 Windows IPTV Player 3.0 uygulamasını bende daha önceleri sorunsuz kulanıyordum ama şimdi ne yaptıysam açılmıyor 0x 007 sunucu hatası verip açılmıyor. Dosya Ekleri tv.jpg 58,8 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 2 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Windows IPTV Player 3.0 uygulamasını bende daha önceleri sorunsuz kulanıyordum ama şimdi ne yaptıysam açılmıyor 0x 007 sunucu hatası verip açılmıyor.