Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #11 BilgisayarKurdu dedi: Bu sorunun BIOS'un güncel olmamasından dolayı kaynaklanmasına kendim de dahil olmak üzere defalarca karşılaştım. AIDA64 Extreme Edition ile anakart bölümünün bir fotoğrafını yolla, güncel olup olmadığını iletirim. Genişletmek için tıkla... Hocam attım fotoğrafı yardımcı olabilicek misin? samet67671 dedi: Yukarıda belirttiğim konuda her şeyi anlattım, fakat uygulamamış. Genişletmek için tıkla... Haklsınıız yazmıştınız ama ben fazla bilmediğimden tekrar format atıp kurtulmak istedim fakat atamıyorum. Resmi attım güncelmi BİOS
BilgisayarKurdu dedi: Bu sorunun BIOS'un güncel olmamasından dolayı kaynaklanmasına kendim de dahil olmak üzere defalarca karşılaştım. AIDA64 Extreme Edition ile anakart bölümünün bir fotoğrafını yolla, güncel olup olmadığını iletirim. Genişletmek için tıkla... Hocam attım fotoğrafı yardımcı olabilicek misin? samet67671 dedi: Yukarıda belirttiğim konuda her şeyi anlattım, fakat uygulamamış. Genişletmek için tıkla... Haklsınıız yazmıştınız ama ben fazla bilmediğimden tekrar format atıp kurtulmak istedim fakat atamıyorum. Resmi attım güncelmi BİOS