Windows işlemleri işlemciyi %18 kullanıyor

laislabonita

Hectopat
Yer
Gabon
Daha fazla  
Merhabalar, işlemci 70-80 civarlarında geziniyor. Bu arka plan Windows programları resmen bilgisayarımı sömürüyor. Hiçbir şey açık olmamasına rağmen fan deli gibi dönüyor. Güncellemeleri de cabası. Yardımcı olur musunuz?

Senden veri topluyor,
Microsoft Uygualamarın, her an bildirim göndermesi için arka planda çalışıtıyor,
Windows Update Medic adlı uygulama, Windows Update'i tamir etmek için çalışıyor,
3 adert Edge güncelleme hizmeti çalışır halde,
Kullanmadığın halde 3 adet yazıcı hizmeti devrede,
2 adet, tarayıcıdan resim alma hizmeti devrede,
Varda var.

Hocam sistemden sisteme değişiyor. O "Windows programları"nın çoğu gerekli.
Bende de %20'lerde kullanıyordu. Sisteminizin kastığını düşünüyorsanız, Win 8.1e geçebilirsiniz.

Microsoft kurulum ekranında, çekirdek hizmetleri dışında, hangi hizmetlerin ve izinlerin çalışcağını bize sormalı.

Ben 600 TL verdim yıllar önce. Hakkımdır.

Bende de oluyor bir şey olmaz.

Moderator konu baslıgını çöp ettiği için konuyu silebilir.

Hocam oyun oynamıyorsanız bence GNU/LİNUX dağıtımlarından birine geçin. Ben kullanıyorum, genellikle maximum 1-2 GB kullanıyorlar. Yeni başlayanlar için önerilen Linux Mint 500 MB'larda.
Buyurun bu da Win 8.1 de Kaspersky+Google açıkken aldığım birer SS.

Moderator konu baslıgını çöp ettiği için konuyu silebilir.

Hocam sanırım %70-80'lerde birer kullanım vardı. Tam o sırada SS atsaydınız daha çok yardımcı olabilirdik.
Görev yöneticisini açtığınız anda %70-80'ler normaldir.

İfadeler: YFK
işlemci 70 80 derece oluyor hiç bir şey kullanmadığım halde öylece masaüstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…