Windows İşletim Sistemi için IOS Emülatörü

Thulkor

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9 13900K
MSI MPG z-790 Carbon Wifi Anakart
MSI Nvidia RTX 4080 Suprim X 16 GB
Corsair Vengeance DDR5 6800 Mhz 2x16 GB Ram
Cooler Master TD500 Mesh Kasa
Corsair iCue H150 Sıvı Soğutma
Corsair HX1200 Platinium +80 PSU
Meslek
Dispatcher
Merhaba.
Windows işletim sistemi için güvenilir ve akıcı bir IOS emülatörü önerebilir misiniz?
Güvenlik öncelikli olması tercihimdir. Telefonda oyun oynarken pilin ömrünü azaltmamak istiyorum. 🙃

Evet öyle bir şey arıyorum. İnternette araştırdım var bir kaç tane ama sizlerden güvenilir tecrübe edindiğiniz var mı diye bilgi almak istedim.

Mobione Studios, Smartface, Ipadian, Air Iphone gibi uygulamalar mevcut yanlış araştırmıyorsam eğer internette. Bakıp bilgi verebilirsiniz bana ona göre hiç umutlanmayayım. [emoji4]

Bunların bluestack gibi çalıştığından emin misiniz? Çünkü ios kapalı bir sistem kaynak kodları yok. Hızlıca göz attım programlara anladığım kadarıyla geliştiricilerin uygulamalarını ios emulatorde test etmesi için yapılmış. "iPadian is a simulator, not an emulator. It gives you an impression of using the iOS, so that you can see and feel the difference between Android and the iOS."

Yani ben de umutsuz bir şekilde ararken böyle isimleri duyunca yazmak istedim. Telefonda sürekli oyun oynadığımdan en azından bilgisayar başında iken öyle bir şansım var mı diye araştırmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı