fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Selamlar, IOS'taki textplace, Android'teki metin kısayolları tanımlandığı gibi Windows işletim sisteminde de kısayollar tanımlamak mümkün mü? Örneğin: Klavye'de mail yazıldığında ...@gmail.com olarak otomatik metin önermelerinden bahsediyorum.
Selamlar, IOS'taki textplace, Android'teki metin kısayolları tanımlandığı gibi Windows işletim sisteminde de kısayollar tanımlamak mümkün mü? Örneğin: Klavye'de mail yazıldığında ...@gmail.com olarak otomatik metin önermelerinden bahsediyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.029 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 17 Eylül 2024 #2 Microsoft powertoys ile yalılabiliyor. Kullanmadığınız tuşlara atama yapabilirsiniz. (biraz kurcalayın hemen bulursunuz yerini) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Microsoft powertoys ile yalılabiliyor. Kullanmadığınız tuşlara atama yapabilirsiniz. (biraz kurcalayın hemen bulursunuz yerini) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #3 Maomao dedi: Microsoft powertoys ile yalılabiliyor. Kullanmadığınız tuşlara atama yapabilirsiniz. (biraz kurcalayın hemen bulursunuz yerini) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İstediğim tam olarak bu değil. Bu uygulama tuşlara yeniden atama yapmaya olanak sağlıyor, ben klavye tuşuna text atamak istiyorum. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Microsoft powertoys ile yalılabiliyor. Kullanmadığınız tuşlara atama yapabilirsiniz. (biraz kurcalayın hemen bulursunuz yerini) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İstediğim tam olarak bu değil. Bu uygulama tuşlara yeniden atama yapmaya olanak sağlıyor, ben klavye tuşuna text atamak istiyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.029 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 23 Eylül 2024 #4 GPT'ye hotkey scripti yazdırın isterseniz, bir kombinasyon seçip o kombinasyonu yaptığınızda yazdırabilmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
GPT'ye hotkey scripti yazdırın isterseniz, bir kombinasyon seçip o kombinasyonu yaptığınızda yazdırabilmeniz gerekiyor.
caged_gorillabas Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 145 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #5 Bunu yapmanın bir yolu, AutoHotkey. AutoHotkey kurduktan sonra, aşağıdaki programcığı bir dosyaya (örneğin, "shortcuts.ahk") kaydedin ve çalıştırın: Kod:Panoya kopyala ^!s:: { Send "Sincerely,{enter}John Smith" } ctrl-alt-s'e bastığınızda, bu yazıyı yapıştıracaktır. Diğer tüm tuşlar için: link Ya da, yine Authotkey ile hotstrings kullanabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala ::btw::by the way Artı 0 Eksi
Bunu yapmanın bir yolu, AutoHotkey. AutoHotkey kurduktan sonra, aşağıdaki programcığı bir dosyaya (örneğin, "shortcuts.ahk") kaydedin ve çalıştırın: Kod:Panoya kopyala ^!s:: { Send "Sincerely,{enter}John Smith" } ctrl-alt-s'e bastığınızda, bu yazıyı yapıştıracaktır. Diğer tüm tuşlar için: link Ya da, yine Authotkey ile hotstrings kullanabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala ::btw::by the way
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2024 #6 Mümkün, espanso uyulamasına bakın. Artı 0 Eksi