e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Açıkçası bütçe olarak 13K dayım ikinci el cihazlarla sorunum yok. Hangi model cihaz önerirsiniz?
C clymore_528 Zeptopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Nasıl donanım istersiniz? Ram minimum şu olsun falan
e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan Genişletmek için tıkla... Genel kullanım ders notları gibi kullanım için zaten bir PC'ye sahibim sadece taşınabilir en ideal sistemi almaya çalışıyorum. clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... RAM'ın yüksek olması iyi olmaz mı? clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... Aklımda surface GO 3 var ama ikinci el 10 civarı.
clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan Genişletmek için tıkla... Genel kullanım ders notları gibi kullanım için zaten bir PC'ye sahibim sadece taşınabilir en ideal sistemi almaya çalışıyorum. clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... RAM'ın yüksek olması iyi olmaz mı? clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... Aklımda surface GO 3 var ama ikinci el 10 civarı.
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 e_MREK dedi: Genel kullanım ders notları gibi kullanım için zaten bir PC'ye sahibim sadece taşınabilir en ideal sistemi almaya çalışıyorum. RAM'ın yüksek olması iyi olmaz mı? Aklımda surface GO 3 var ama ikinci el 10 civarı. Genişletmek için tıkla... RAM'nin yüksek olması iyi olur. Arkadaş zaten "RAM minimum olsun" demedi.
e_MREK dedi: Genel kullanım ders notları gibi kullanım için zaten bir PC'ye sahibim sadece taşınabilir en ideal sistemi almaya çalışıyorum. RAM'ın yüksek olması iyi olmaz mı? Aklımda surface GO 3 var ama ikinci el 10 civarı. Genişletmek için tıkla... RAM'nin yüksek olması iyi olur. Arkadaş zaten "RAM minimum olsun" demedi.
C clymore_528 Zeptopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 İstediğiniz Windows tablet gayet uygun bence onu alın. Tek eksi olarak 64 gb sizin için yetecekmi
e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 clymore_528 dedi: İstediğiniz Windows tablet gayet uygun bence onu alın. Tek eksi olarak 64 GB sizin için yetecek mi? Genişletmek için tıkla... x0jony dedi: RAM'nin yüksek olması iyi olur. Arkadaş zaten "RAM minimum olsun" demedi. Genişletmek için tıkla... Anladım ben onu yanlış okudum sanırım yanlış anlaşılma için özür dilerim. clymore_528 dedi: İstediğiniz Windows tablet gayet uygun bence onu alın. Tek eksi olarak 64 GB sizin için yetecek mi? Genişletmek için tıkla... İlla o olmasına gerek yok sadece en üst segment o olduğu için başka öneriniz varsa açığım İşe yaradığı sürece marka takıntım yok. e_MREK dedi: Anladım ben onu yanlış okudum sanırım yanlış anlaşılma için özür dilerim. İlla o olmasına gerek yok sadece en üst segment o olduğu için başka öneriniz varsa açığım. İşe yaradığı sürece marka takıntım yok. Genişletmek için tıkla... Çünkü dediğiniz gibi 64 GB şu an yetersiz kalır gibi. clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... Şuna hitabeten güncelleme almaya devam eden bir cihaz olabilir. Minimum sanırım 8 olmalı (işlemci iyi ise 4 de olur) Son düzenleme: 15 Kasım 2024
clymore_528 dedi: İstediğiniz Windows tablet gayet uygun bence onu alın. Tek eksi olarak 64 GB sizin için yetecek mi? Genişletmek için tıkla... x0jony dedi: RAM'nin yüksek olması iyi olur. Arkadaş zaten "RAM minimum olsun" demedi. Genişletmek için tıkla... Anladım ben onu yanlış okudum sanırım yanlış anlaşılma için özür dilerim. clymore_528 dedi: İstediğiniz Windows tablet gayet uygun bence onu alın. Tek eksi olarak 64 GB sizin için yetecek mi? Genişletmek için tıkla... İlla o olmasına gerek yok sadece en üst segment o olduğu için başka öneriniz varsa açığım İşe yaradığı sürece marka takıntım yok. e_MREK dedi: Anladım ben onu yanlış okudum sanırım yanlış anlaşılma için özür dilerim. İlla o olmasına gerek yok sadece en üst segment o olduğu için başka öneriniz varsa açığım. İşe yaradığı sürece marka takıntım yok. Genişletmek için tıkla... Çünkü dediğiniz gibi 64 GB şu an yetersiz kalır gibi. clymore_528 dedi: Nasıl donanım istersiniz? RAM minimum şu olsun falan. Genişletmek için tıkla... Şuna hitabeten güncelleme almaya devam eden bir cihaz olabilir. Minimum sanırım 8 olmalı (işlemci iyi ise 4 de olur)