Arkadaşlar istediğim şey şöyle;
Mesela ben bir Windows ISO dosyasını düzenleyeceğim. Bu dosyadan sistemi kurduğumda atıyorum içinde bazı programlar inmiş olarak gelecek örenğin tarayıcı gibi Visual C++ dosyaları gibi vs. ya da bazı temalar değişmiş olarak gelecek.
İnternette bazı modlanmış ISO dosyaları var. İçerisinde bir takım programlarla gelen hatta bir zamanlar internet kafelerin kullandığı Windows 7 Sapphire vardı.
Aşağıya resmini bırakayım ne demek istediğimi anlarsınız.
Mesela burada Windows iconlarının, başlat menüsü resmini falan değişmişler. İstediğim şey bu arkadaşlar nasıl yapabilirim?
Hiç denemedim ve kullanmadım. İhtiyaç duymadım ama bilmekte fayda var. NTLite sonrası kurtarma bölümünü de oluşturuyor mu yine? Kurtarma bölümünden kurulum sonrası özelleştirmelere göre mi kuruyor mesela?