Windows ISO dosyası nasıl manuel olarak USB belleğe yüklenir?

K Emre

Megapat
Merhaba. Elimde sadece şirket laptopu var. Bunda da hiçbir şekilde yazılım yükleyemiyorum o yüzden Rufus falan kuramıyorum. Windows ISO'sunu nasıl manuel yazıp USB'yi biçimlendirebilirim format atabilecek şekilde?

Merhaba. Elimde sadece şirket laptopu var. Bunda da hiçbir şekilde yazılım yükleyemiyorum o yüzden Rufus falan kuramıyorum. Windows ISO'sunu nasıl manuel yazıp USB'yi biçimlendirebilirim format atabilecek şekilde?

Dosyaları atsanız bile USB'ye bootable özelliği vermeniz lazım bunun içinde ek yazılım gerekli.
Ancak ISO'yu Microsoft'un Tools ile indirip direk USB diske yazdırın.
Bu işlem esnasında belki admin yetkisi istemeyebilir.

Hocam peki Linux indirsem ISO'nun içindekileri flasha atsam USB'yi de FAT32 biçimlendirsem Linux kurabilir miyim?

Hocam PC'ye Android kurmak için Rufus'la Phoenix OS yazmıştım o zaman flash belleği MBR yapmıştı komut satırında bunları yapmadan o USB'ye Linux Mint isosunun içindekileri atsam çalışır mı? Laptop ablama ait o yüzden korkuyorum yanlışlıkla SSD verilerine bir şey olur falan diye
Bir de dediğiniz şekilde Windows 7 de bootable özelliği gerekmeden kurulum yapılabiliyorsa onu da yapabilirim ama hangisinin çalışma ihtimali fazla ise onu seçmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…