Windows ISO Ghost Spectre oyunlar için iyi midir?

Btyalo

Hectopat
Arkadaşlar ben format atacağım da sistemim biraz eskidi. İşlemcim i5 4460, 1060 ekran kartı var. Ekran kartım güzel de işlemcim zayıf kalıyor oyunlarda CPU sıkıntısı yasıyorum. Ben şimdi format atıcagım da oyuncular için format ISO var mıdır acaba? Ghost Spectre atmayı dusunuyorum ama bilmiyorum araştırmadım sadece gördüm nasıldır kullanılır mı, oyunlarda FPS ya da CPU kullanımına işe yarar mı acaba? Yardımlarınızı beklıyorum.

CPU ve RAM kullanımınız düşer. Lakin oyunlarda çok üst düzey performans artışı beklemeyin hocam.

CPU ve RAM kullanımınız düşer. Lakin oyunlarda çok üst düzey performans artışı beklemeyin hocam.

Hocam zaten CPU'dan dolayı takılma flan yasıyorum oyunlarda mesela FPS 100 birden FPS düşmesinden dolayı sıkıntı yasatıyor işlemci 100 kullanıyor oyundan oyuna değişiyor bir de önerir misin Ghost Spectre'yı zararlı mıdır nasıldır.

Arkadaşlar ben format atacağım da sistemim biraz eskidi. İşlemcim i5 4460, 1060 ekran kartı var. Ekran kartım güzel de işlemcim zayıf kalıyor oyunlarda CPU sıkıntısı yasıyorum. Ben şimdi format atacağım da oyuncular için format ISO var mıdır acaba? Ghost Spectre atmayı dusunuyorum ama bilmiyorum araştırmadım sadece gördüm nasıldır kullanılır mı, oyunlarda FPS ya da CPU kullanımına işe yarar mı acaba? Yardımlarınızı beklıyorum.

Kendim kullanıyorum Custom OS olarak en iyisi diyebilirim.

@Btyalo Anladım, düzenlenmiş ISO'lara çok güvenmemek lazım. Güvenlik açıkları olduğu için verileriniz güvence altında olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı