Windows ISO içindeki masaüstü reklam dosyası nasıl silinir?

amphirite23123

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Bende 1 adet Windows dosyası var. Custom ISO ve birisi tarafından hazırlanmış ve parayla satılıyor. İçinde masaüstünde onun reklamı olan bir dosya var onu silmek istiyorum. İnternetten araştırdım herkes "NTLite" programını önermiş ancak "NTLite" programının tam olarak neresinden o özelliğini bulup değiştirebiliyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bende 1 adet Windows dosyası var. Custom ISO ve birisi tarafından hazırlanmış ve parayla satılıyor. İçinde masaüstünde onun reklamı olan bir dosya var onu silmek istiyorum. İnternetten araştırdım herkes "NTLite" programını önermiş ancak "NTLite" programının tam olarak neresinden o özelliğini bulup değiştirebiliyoruz?

Ben yanlış anladım biz farklı şeyleri konuşuyormuşuz dostum kusura bakma 😄

Bu tür Custom ISO'lar yerine AtlasOS gibi ücretsiz, özgür ve güvenilir Custom Windows'lara yönelin ya da aşağıdaki video ile kendi Windows'unuzu hafifletin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tür Custom ISO'lar yerine AtlasOS gibi ücretsiz, özgür ve güvenilir Custom ISO'lara yönelin ya da aşağıdaki video ile kendi Windows'unuzu hafifletin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende şu an aktif olarak onu kullanıyorum ancak bende bunun ticaretini yapmak istiyorum. Onun için masaüstündeki reklam dosyasını silmem benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı