Selamün aleyküm, Windows 10 ISO'ya katılımsız program ve özelleştirme yapacaktım NTLite gibi programlarla olmuyor anlamadığım konu var yardımcı olur musunuz okudum anlayamadım.
çeşitli
$ OEM $ klasörler
$ OEM $ klasörü dağıtımın kök dizininde veya dağıtımın kaynak klasöründe bulunabilir.
İlk seçenekle, Windows 7'deki $ OEM $ klasöründeki bazı klasörler kopyalanmayacak, bu nedenle bu klasörü kaynaklar klasörüne yerleştiriyoruz.
$ OEM $ klasörü ve alt klasörleri yalnızca yapılandırma kümeleri oluşturulurken kullanılabilir. "$ OEM $" klasörleri Windows'un önceki sürümlerinde kullanıldı ve bazı durumlarda Windows 7'de desteklenmiyor.
İşletim sistemi tarafından tutulan mevcut dosyaların üzerine yazmayın. Bu dosyaları güncellemek veya üzerine yazmak için $ OEM $ klasörlerini kullanmak, öngörülemeyen sistem davranışına ve bunun sonucunda ciddi sorunlara yol açabilir.
$ OEM $ klasörü, katılımsız veya özel bir Windows yüklemesi için tüm ek klasörleri ve dosyaları içerir.
Desteklenen $ OEM $ klasörleri:
"$ OEM $ \\ $$"- Windows kur'un% wındır% klasörüne kopyaladığı dosyaları içerir (örneğin, C: \\ Windows).
"$ OEM $ \\ $$ \\ System32"- Windows kur'un% wındır% \\ System32 klasörüne kopyaladığı dosyaları içerir.
"$ OEM $ \\ $ 1"- Windows'un yüklü olduğu sürücünün kök dizinini temsil eder (önyükleme bölümü de denir) ve Windows Kur'un yükleme sırasında önyükleme bölümüne kopyaladığı dosyaları içerir.
"$ OEM $ \\ $ 1 \\ pnpdrivers"- yeni veya güncellenmiş eklenti aygıt sürücüleri içeriyor. Kullanıcı katılımsız yükleme için Unattend.xml dosyasında klasör adını belirtir.
"$ OEM $ \\ sürücü harfi \\ alt klasörü"yükleme sırasında Windows Kur'un bir alt klasöre kopyaladığı dosyaları içeren diskteki bir alt klasördür.
Yardımcı olur musunuz rica etsem.
Arkadaşlar siz bir şey bilmiyorsunuz bilgisayarla ilgili.