Lucy01 Hectopat Kek günü Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Ventoy ile Kali Linux kurmuştum sevmedim, internetim de 5GB kalmış. ISO indirmeden nasıl dönebilirim Windows'a?
Ventoy ile Kali Linux kurmuştum sevmedim, internetim de 5GB kalmış. ISO indirmeden nasıl dönebilirim Windows'a?
enes genç Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Lucy01 dedi: Ventoy ile Kali Linux kurmuştum sevmedim, internetim de 5GB kalmış. ISO indirmeden nasıl dönebilirim Windows'a? Genişletmek için tıkla... Windows ta Linux taki gibi Live installer yok diye biliyorum mecbur indireceksin
Lucy01 dedi: Ventoy ile Kali Linux kurmuştum sevmedim, internetim de 5GB kalmış. ISO indirmeden nasıl dönebilirim Windows'a? Genişletmek için tıkla... Windows ta Linux taki gibi Live installer yok diye biliyorum mecbur indireceksin
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ağustos 2023 #3 Dual-boot yapmadıysan ya da Linux'u live olarak çalıştırmadıysan, kısaca Windows uçtuysa mümkünatı yok.
Dual-boot yapmadıysan ya da Linux'u live olarak çalıştırmadıysan, kısaca Windows uçtuysa mümkünatı yok.