Windows istediği parola nedir?

Daha fazla  
Merhabalar,
Her bu ekrana gelişimde Windows paralarımı giriyorum ve yanlış hatası alıyorum.

Aynı zamanda Microsoft parolamı da girdiğim halde parola yanlış hatası alıyorum.

Boş bırakınca da aynı hata bunu nasıl düzeltebilirim parolarımı doğru girdiğimden %100 eminim.

Dosya Ekleri

• 20210317_000720.jpg
    20210317_000720.jpg
    264,6 KB · Görüntüleme: 70
Bilgisayar internete çıkıyor mu? Çıkmıyorsa belki şifreyi doğrulayamıyor olabilir.

Nasıl yani? Nereden öğrenebilirim internette çıkıp çıkmadığını?
Değiştirdiğin şifreyi zaten kabul etmez. İnternet bağlı iken en son kullandığın şifreyi yazman gerekiyor.
Aslında benim kullandığım kalıp şifreler vardır ama eğer dediğin gibiyse tam hatırlamıyor olabilirim.

Peki bunu güncellemenin bir yolu var mıdır?

Nasıl yani? Nereden öğrenebilirim internette çıkıp çıkmadığını?

Aslında benim kullandığım kalıp şifreler vardır ama eğer dediğin gibiyse tam hatırlamıyor olabilirim.

Peki bunu güncellemenin bir yolu var mıdır?
Bilgisayar internete çıkar konumdayken bu onarım ekranına geliyorsanız bu yeterli olur. Ama yok bilgisayar açıldığı gibi bu ekrana düşüyorsa arkadaşın dediği gibi eski şifreyi girmek gerekiyordur.

Bilgisayar internete çıkar konumdayken bu onarım ekranına geliyorsanız bu yeterli olur. Ama yok bilgisayar açıldığı gibi bu ekrana düşüyorsa arkadaşın dediği gibi eski şifreyi girmek gerekiyordur.

Ya şu anda ben bunları zaten bilgisayarımdan yazıyorum Windows'un son güncellemelerini yaptım ve geri almak istiyorum çünkü Forza Horizon 4'üm şu anda açılmıyor zaten ayarlardan da pinim dahil bütün şifrelerimi değiştirdim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı