T traygamor Centipat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #11 Microsoft hesabını bilgisayardan kaldırmayı deneyebilirsin. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum her seferinde ben de internetten buluyorum.
Microsoft hesabını bilgisayardan kaldırmayı deneyebilirsin. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum her seferinde ben de internetten buluyorum.
kedyleri severim Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #12 traygamor dedi: Microsoft hesabını bilgisayardan kaldırmayı deneyebilirsin. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum her seferinde ben de internetten buluyorum. Genişletmek için tıkla... Yardımlarından ve vakit ayırdığından ötürü çok teşekkür ederim dostum sorunu çözdüm sonunda da şimdi konuya çözüldü eki mi vermem gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misin? Persendirian dedi: Değiştirdiğin şifreyi zaten kabul etmez. İnternet bağlı iken en son kullandığın şifreyi yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiymiş dostum ben internet ağına bilgisayarı manuel olarak ağa bağlıyordum onu otamatike alınca güncel şifreyi sordu teşekkür ederim.
traygamor dedi: Microsoft hesabını bilgisayardan kaldırmayı deneyebilirsin. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum her seferinde ben de internetten buluyorum. Genişletmek için tıkla... Yardımlarından ve vakit ayırdığından ötürü çok teşekkür ederim dostum sorunu çözdüm sonunda da şimdi konuya çözüldü eki mi vermem gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misin? Persendirian dedi: Değiştirdiğin şifreyi zaten kabul etmez. İnternet bağlı iken en son kullandığın şifreyi yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiymiş dostum ben internet ağına bilgisayarı manuel olarak ağa bağlıyordum onu otamatike alınca güncel şifreyi sordu teşekkür ederim.