Rebellion_47
Picopat
Demek ki, arka planda bilgisayarın kapatmak isteyip de kapatamadığı programlar var.
Driver Booster sürücüleri bozuyor çünkü.
Güç seçeneklerinden "hızlı başlatma"yı kapatmayı deneyin belki kapanır.
Temiz kurulum, format öneriyorum. Çözmek için verilecek süre uzayabileceğinden dolayı en iyi ve kesin çözüm temiz kurulum.
Driver Booster neden kullandınız? Hem sahte hem yanlış sürücüleri kurarak sorun çıkartır. Manuel olarak kurun sürücüleri.
Driver Booster kullanmayın. Bilgisayarınıza yanlış sürücü kurabiliyor veya eski sürücü kurabiliyor. Manuel olarak kurun sürücüleri.
Demek ki, arka planda bilgisayarın kapatmak isteyip de kapatamadığı programlar var.
İllegal ve senin göremediğin programlardan bahsediyorum. Belki virüs bulaşmış olabilir ya da sadece bilgisayarın kapanmak istemiyordur.Steam olduğunu zannediyordum ama değilmiş, Steam kaldırıldı ama hala devam ediyor, HP Support assistant yüzünden olabileceğini düşünüyorum.
İllegal ve senin göremediğin programlardan bahsediyorum. Belki virüs bulaşmış olabilir ya da sadece bilgisayarın kapanmak istemiyordur.
Tercihlere saygı duymak lazım.1 Buçuk yıldır HP-15DA1NT laptopumu kullanıyorum, ama son 1 haftadır kapanma tuşuna basınca, shutdown -r -t komutunu yazınca veya kapat seçeneğine tıklayınca kapanmıyor.
Sadece güç tuşuna 10 saniye basılı tutunaca kapatmaya zorluyor ve bu sadece işe yarıyor, bunu haftada birkaç kez yaşıyorum, bunun çözümü nedir?
Sürücülerim günceldir, Driver Booster 7 ile dün güncelledim ama sorun devam ediyor, ayroca sfc, DISM, chkdsk komutlarını denedim ama bunların bir faydası olmadı.
Format at, sıfırlama yapma. Dosyalarının yedeğini al ve temiz kurulum yap.Dün 2 kere reset attım zaten, her şeyi sil diyerek ama hala devam ediyor.
Format at, sıfırlama yapma. Dosyalarının yedeğini al ve temiz kurulum yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.