Windows KB5068861 güncellemesinden sonra bilgisayar performansı düştü

contvibes

Femtopat
Daha fazla  
FiveM oynayacakken bir anormallik sezdim laptop olmaması derecede kasıyordu driverlerim günceldi bir sorun yoktu Discord açıkken çok kasıyor kapalıyken performans artıyordu biraz araştırdım. Windows'un bazı güncellemeler sonrası performans düşüşüne yol açtığı doğru mu? Technopat sosyalde böyle bir konu 2022'de açılmış ama gene de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer güncellemeden sonra kasıyorsa, eğer ki şüpheli dosyalar indirip ellemediysen; güncellemede performans düşüşü yaşarsın, o yüzden bence güncelleştirmeyi kaldırman en iyisi olur.

Eğer güncellemeden sonra kasıyorsa, eğer ki şüpheli dosyalar indirip ellemediysen; güncellemede performans düşüşü yaşarsın, o yüzden bence güncelleştirmeyi kaldırman en iyisi olur.
Kaldırdım şuan ekran kartını güncelliyorum pc ilk açıldığında okumadı çünkü

Tamamdır o zaman eğer performasta artış görürsen geri bildirimini söylersin.

Güncellemeden olduysa güncellemeyi geri alma yöntemleri var. Güncellemeyi geri alabilirsiniz.

Güncellemeler sık sık böyle sorunlar yapmaz. Fakat 3D önbelleğini sıfırladıysa veya yakın bir vakitte sürücüyü kaldırıp tekrar kurduysanız DirectX önbelleği sıfırlanmıştır.

Sorun hala devam ediyor discord açılınca fivem dahil laptop kasıyor her uygulamada.

Sorun hala devam ediyor discord açılınca fivem dahil laptop kasıyor her uygulamada.
İşlemci ve ekran kartı gibi kritik sürücülerinizi kaldırıp tekrar kurun.

En başta DDU ile ekran kartını kaldırın ve yeniden yükleyip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…