Windows kendi kendine USB'yi takıp çıkartıyor

ValtWasTaken

Zeptopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Az önce konu başlığını yazarken bile karşılaştığım sinir bozucu bir durum var.
Şöyle ki, ben ne zaman USB çoğaltıcımın kablosunu PC'nin USB girişine yakın yerden ufacık bile hareket ettirsem PC kendi kendine sanki USB'yi ben çıkarmışım gibi USB'den gelen ve giden bağlantıyı kesip USB çıkarma sesi geliyor, sadece ses te değil baya sanki USB'yi çıkarmış gibi bütün bağlantısını kesiyor (klavye ve mouse çalışmıyor, mouse'un ışığı yanmıyor vesaire). Birkaç saniye sonra tekrar kendi kendine bağlanıp USB takma sesi geliyor fakat bir daha USB'nin ucunu azıcık oynatsam yine aynı şeyi yapıyor. Sorunun USB çoğaltıcıda olduğu sanmıyorum çünkü 3-4 tane farklı marka USB çoğaltıcı aldım hepsinde aynı şeyi yapıyor, ayrıca sorunun USB girişinden de kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü laptop'ta 2 tane USB port var ikiside aynı şeyi yapıyor. Zaten Windows sanki USB çıkmış gibi davranmasına rağmen USB çoğaltıcımın üstündeki ışıklar tamamen yanıyor, yani sorunun Windows'ta veya bir programda olduğunu düşünüyorum.
Sistemim:
İşlemci (CPU): Intel Core i5 7200U
Ekran kartı (GPU): nVIDIA GeForce 940M
Ram (Bellek): 12 GB
Disk: 1 TB
İşletim sistemi (OS): Windows 10 Pro (full güncel)

taktığınız USB cihazının portunda sorun vardır, eğer hiç dokunmadığınız halde USB yeniden bağlanıyorsa Windows kaynaklıdır, 2 portta da aynı sorun var diyorsanız başka bir USB aletini takıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı