Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 475 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Ocak 2023 #1 Family'i yaklaşık bir hafta önce silmiştim. Başlangıca baktığımda bugün kendi kendine kurmuş olduğunu gördüm. Bir de Edge güncellemesi yapıp bunun kısayolunu masaüstüne atıp duruyor. Bundan nasıl kurtulacağım?
Family'i yaklaşık bir hafta önce silmiştim. Başlangıca baktığımda bugün kendi kendine kurmuş olduğunu gördüm. Bir de Edge güncellemesi yapıp bunun kısayolunu masaüstüne atıp duruyor. Bundan nasıl kurtulacağım?
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 417 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2023 #2 Windows sistem güncellemeleri aktif olduğu sürece bu gerçekleşecektir. Güncellemeleri kapatabilirsiniz.
Windows sistem güncellemeleri aktif olduğu sürece bu gerçekleşecektir. Güncellemeleri kapatabilirsiniz.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 475 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Ocak 2023 #3 Lordenmarious dedi: Windows sistem güncellemeleri aktif olduğu sürece bu gerçekleşecektir. Güncellemeleri kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri bu cihazda açık tutuyorum ne yazık ki. Çözüm: Kendi kendine bunu yapmayı bıraktı. Son düzenleme: 19 Ağustos 2023
Lordenmarious dedi: Windows sistem güncellemeleri aktif olduğu sürece bu gerçekleşecektir. Güncellemeleri kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri bu cihazda açık tutuyorum ne yazık ki. Çözüm: Kendi kendine bunu yapmayı bıraktı.