lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 8 Ağustos 2023 #1 Windows 11 Pro keyi alacağım ama hangi siteden alsam bilemedim. Güveilir siteler var mıdır?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 8 Ağustos 2023 #3 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Kullanan çok kişi var forumda, bir sorun çıkarttığını görmedim. Ayrıca Windows 10 anahtarı da alabilirsiniz Windows 11'de de çalışıyor.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Kullanan çok kişi var forumda, bir sorun çıkarttığını görmedim. Ayrıca Windows 10 anahtarı da alabilirsiniz Windows 11'de de çalışıyor.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 8 Ağustos 2023 #4 E postadan mı atıyorlar lisansı
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 6 Yer Kayseri 8 Ağustos 2023 #5 Pintipin.