sait muratakan Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #41 clouddd dedi: Hocam ben format atıyorum bakiyem yok ya. Genişletmek için tıkla... Hocam formatta bir ihtimal işe yarayabilir.
clouddd dedi: Hocam ben format atıyorum bakiyem yok ya. Genişletmek için tıkla... Hocam formatta bir ihtimal işe yarayabilir.
clouddd Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 513 Çözümler 1 14 Mayıs 2024 #42 sait muratakan dedi: Hocam formatta bir ihtimal işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yaradı zaten hocam direkt format esnasında elimdeki keyi kullandım.
sait muratakan dedi: Hocam formatta bir ihtimal işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yaradı zaten hocam direkt format esnasında elimdeki keyi kullandım.
sait muratakan Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #43 clouddd dedi: Yaradı zaten hocam direkt format esnasında elimdeki keyi kullandım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse hayırlı olsun
clouddd dedi: Yaradı zaten hocam direkt format esnasında elimdeki keyi kullandım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse hayırlı olsun
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #44 Eğer sağlam lisanstan yanlış key alıp,denediğinizde olmadığını farkettiyseniz. Belirtin değişim yapıyorlar. Başıma geldi ama fiyat farkını nasıl kapatırlar onu bilemiyorum.
Eğer sağlam lisanstan yanlış key alıp,denediğinizde olmadığını farkettiyseniz. Belirtin değişim yapıyorlar. Başıma geldi ama fiyat farkını nasıl kapatırlar onu bilemiyorum.