Windows key ne işe yarıyor?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Bu Windows key tam olarak ne işe yarıyor?
Windows deneme sürümü bitince bu keyler sayesinde kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak eksisi nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ücretli bir işletim sistemi ve siz Windows'u satın aldığınızda size bir lisans anahtarı veriliyor. Bu lisans anahtarını sisteme girerek işletim sistemini etkinleştirmiş oluyorsunuz.

Eksisi yok, aksine artısı var. Windows Update'den tam olarak faydalanıyorsunuz ve kişiselleştirme/tema ayarlarına erişebiliyorsunuz.

Bu Windows key tam olarak ne işe yarıyor?
Windows deneme sürümü bitince bu keyler sayesinde kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak eksisi nelerdir?
Windows anahtarları siz bu işletim sistemini satın aldığınızda size bir lisans anahtarı verilir. Farklı edisyonlar farklı anahtarlar ile etkinleştirilir. Home anahtarınız Pro sürümü etkinleştiremez.

Peki ben bu anahtarı internetten alırsam ekstra olarak Windows satın almama gerek kalır mı?

Windows anahtarları siz bu işletim sistemini satın aldığınızda size bir lisans anahtarı verilir. Farklı edisyonlar farklı anahtarlar ile etkinleştirilir. Home anahtarınız Pro sürümü etkinleştiremez.
Anahtarı internetten satın alırsam Windows satın almama gerek kalır mı?

Peki ben bu anahtarı internetten alırsam ekstra olarak Windows satın almama gerek kalır mı?

Anahtarı internetten satın alırsam Windows satın almama gerek kalır mı?
İnternetten alınan ucuz anahtarlar Windows'u etkinleştirir fakat orijinal değillerdir. Microsoft bu lisansları bulur bulmaz deaktif eder.

İnternetten alınan ucuz anahtarlar Windows'u etkinleştirir fakat orijinal değillerdir. Microsoft bu lisansları bulur bulmaz deaktif eder.
Yani diyorsunuz ki 2k yı verip almak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…