Belki dediğiz doğru olabilir fakat yaklaşık üç senedir iki sistemde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca çevremde kullanan insanların da bir sorununa şahit olmadım.
Bu Windows key tam olarak ne işe yarıyor?
Windows deneme sürümü bitince bu keyler sayesinde kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak eksisi nelerdir?
Bir şey olmuyor sadece bazı özellikler kısıtlanıyor ve sanırsam güvenlik güncellemeleri vs. almıyorsunuz gidip OEM key alabilirsiniz hem ucuz hem de lisansınız olmuş olur bu zamandaki çoğu laptopta OEM key Windows 11 var
Lisanssız kullanınca bazı özelliklerden mahrum kalmaz mıyım hocam? Daha önce sadece laptop kullandığım ve bu tarz şeylerle uğraşmadığım için bir bilgim yok
Belki dediğiz doğru olabilir fakat yaklaşık üç senedir iki sistemde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca çevremde kullanan insanların da bir sorununa şahit olmadım.
Bir şey olmuyor sadece bazı özellikler kısıtlanıyor ve sanırsam güvenlik güncellemeleri vs. almıyorsunuz gidip OEM key alabilirsiniz hem ucuz hem de lisansınız olmuş olur bu zamandaki çoğu laptopta OEM key Windows 11 var
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
Burayı 1 sene civarıdır kullanıyorum, kendime tanıdıklarıma vs aldım.Bir sıkıntı yaşamadım, önerebilirim.
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
Burayı 1 sene civarıdır kullanıyorum, kendime tanıdıklarıma vs aldım.Bir sıkıntı yaşamadım, önerebilirim.
Lisanssız kullanınca bazı özelliklerden mahrum kalmaz mıyım hocam? Daha önce sadece laptop kullandığım ve bu tarz şeylerle uğraşmadığım için bir bilgim yok.
Sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısı gidiyor. Kisiselleştirme ve tema ayarları yapabiliyorsunuz. Belki başka artıları da vardır. Tek eksisi MAK key alırsan key uçup gidebilir. Retail veya OEM key alın.