Windows key ne işe yarıyor?

İnternetten alınan ucuz anahtarlar Windows'u etkinleştirir fakat orijinal değillerdir. Microsoft bu lisansları bulur bulmaz deaktif eder.
Belki dediğiz doğru olabilir fakat yaklaşık üç senedir iki sistemde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca çevremde kullanan insanların da bir sorununa şahit olmadım.

Bu Windows key tam olarak ne işe yarıyor?
Windows deneme sürümü bitince bu keyler sayesinde kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak eksisi nelerdir?

Bir şey olmuyor sadece bazı özellikler kısıtlanıyor ve sanırsam güvenlik güncellemeleri vs. almıyorsunuz gidip OEM key alabilirsiniz hem ucuz hem de lisansınız olmuş olur bu zamandaki çoğu laptopta OEM key Windows 11 var

Alabilirsiniz sorun olmaz.
Anladım hocam teşekkür ederim

Değilsiniz. Deneme süresi sonsuz olduğu için lisanssız da kullanabilirsiniz.
Lisanssız kullanınca bazı özelliklerden mahrum kalmaz mıyım hocam? Daha önce sadece laptop kullandığım ve bu tarz şeylerle uğraşmadığım için bir bilgim yok

Belki dediğiz doğru olabilir fakat yaklaşık üç senedir iki sistemde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca çevremde kullanan insanların da bir sorununa şahit olmadım.
Kafamdaki soru işaretini giderdiniz hocam sağolun

Hocam almam için önerebiliceğiniz bir site var mı?

Hocam w11 i var mı bunun sipariş ettiğim sistem 6700xt ve bildiğim kadarıyla w10 bir tık sıkıntı yaratıyor

He pardon ben zaten OEM keyden bahsettiğimizi sanıyordum

Sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısı gidiyor. Kisiselleştirme ve tema ayarları yapabiliyorsunuz. Belki başka artıları da vardır. Tek eksisi MAK key alırsan key uçup gidebilir. Retail veya OEM key alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…