Windows Key sunucusu sıfırlama

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Ben 2 ay önce Key aldım orijinal Microsoft'tan ve ben internette anakarta Key nasıl gömülür diye araştırdım. Şunu buldum: kms8.msguides.com beni bu Key sunucusuna bağlattırıyordu. Ben de bağlandım sunucuya. Sizce anakarta gömülmüş müdür Key? Beni kandırmışlar ise bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key zaten anakarta gömülmüyor mu? KMS sunucusuna bağlamışsınız galiba.

Hocam girdiğinizde direkt gömüyor diye biliyorum ama siz orada KMS sunucusuna bağlandınız

Retail benim ki hocam.
Hocam adam şey diyordu. KMS demek KMSpico değildir diyordu. Microsoft'un key gömme servisi diyordu.
Tamam Retail Key Microsoft hesabınıza işliyor. Formattan sonra hesabınıza bağlanırsanız key aktif olur.
Retail benim ki hocam.
Hocam adam şey diyordu. KMS demek KMSpico değildir diyordu. Microsoft'un key gömme servisi diyordu.
Keşke yapmadan önce konu açsaydınız cevabını verdim burada.
Tamam Retail Key Microsoft hesabınıza işliyor. Formattan sonra hesabınıza bağlanırsanız key aktif olur.

Keşke yapmadan önce konu açsaydınız cevabını verdim burada.
Hocam ne yapacağım ben şimdi? Nasıl sıfırlayacağım? Key onların eline mi geçti şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…