Windows keyler süresiz mi?

Arkadaşlar bu satılan keyler orijinal ve sınırsız mı yoksa süreli felan mı? 1 yıl 2 yıl gibi bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde sınırsız ve tek kullanımlık ama benim 1 tanesi patladı, şimdi 3 arkadaş aynı keyi kullanıyoruz.

Bildiğin aynı işte deneyin görün. En az 10 kişiye satıyorlardır bunlar aynı keyi zaten.
Webtekno'nun videosunda denediler dediğin olayı ama aldıkları key sadece bir bilgisayarda etkinleştirilebildi. Nasıl oluyor? Ben de alacaktım ama şimdi kafam karıştı.

Bildiğin aynı işte deneyin görün. En az 10 kişiye satıyorlardır bunlar aynı keyi zaten.
Bunlar OEM keyler yani sadece 1 kere kullanılabilirler size farklı bir şey denk gelmiş eğer yazılımbudur gibi güvenilir bir siteden aldıysanız müşteri hizmetlerini arayıp yenisini isteyin aynı key i farklı insanlara satmaları imkansız.

Benim olay ise şöyle, LTSC sürüm hariç hangisini kurarsam kurayım Home, Pro, Education ditijal lisans ile etkinleştirildi diyor Key falan almadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…