Tolga33 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 57 12 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar az önce bilgisayar kilit ekranında kaldı. Oturum aç diyor tıklıyorum tekrar o ekran geliyor. Yeniden başlattım güvenli modda falan başlangıç onarma dedim düzelmedi. Sıfırlasam düzelir mi ve böyle bir şey yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2021
Merhaba arkadaşlar az önce bilgisayar kilit ekranında kaldı. Oturum aç diyor tıklıyorum tekrar o ekran geliyor. Yeniden başlattım güvenli modda falan başlangıç onarma dedim düzelmedi. Sıfırlasam düzelir mi ve böyle bir şey yaşayan var mı?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 12 Ekim 2021 #2 Sistem geri yüklemesi yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Tolga33 Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 57 12 Ekim 2021 #3 Gerçek bir Waifu dedi: Sistem geri yüklemesi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önceden yükleme konumu açmamışım sıfırla dedim güvenli moddan umarım olur Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: Sistem geri yüklemesi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önceden yükleme konumu açmamışım sıfırla dedim güvenli moddan umarım olur