Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Sadece Windows isimli klasörü SSD'ye nasıl aktarabilirim?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 Sadece Windows klasörünü taşımak hatalara sebep olabilir direk Windows'un kopyasını SSD'ye aktarmanız gerek.
Sadece Windows klasörünü taşımak hatalara sebep olabilir direk Windows'un kopyasını SSD'ye aktarmanız gerek.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.296 Makaleler 26 Çözümler 526 23 Şubat 2022 #3 Aktarıp ne yapacaksınız? Amacınız Windows'u farklı diske taşımaksa klonlama yapin. Windows klasörünü taşırsanız işletim sisteminin çalışmasını engellersiniz.
Aktarıp ne yapacaksınız? Amacınız Windows'u farklı diske taşımaksa klonlama yapin. Windows klasörünü taşırsanız işletim sisteminin çalışmasını engellersiniz.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #4 Windowsunuzu klonlayarak SSD'ye geçirebilirsiniz. Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windowsunuzu klonlayarak SSD'ye geçirebilirsiniz. Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #5 Elimdeki ssd 120 gb ve 60 gb boyutunda bir oyun da aktaracağım o yüzden alandan tasarruf edebilme ümidim vardı.
Elimdeki ssd 120 gb ve 60 gb boyutunda bir oyun da aktaracağım o yüzden alandan tasarruf edebilme ümidim vardı.
NoosWia Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #6 Fatih737 dedi: Sadece Windows isimli klasörü SSD'ye nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey yapıyorsun ki kanka? Yedek al SSD'ye kur Windows'u geç.
Fatih737 dedi: Sadece Windows isimli klasörü SSD'ye nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey yapıyorsun ki kanka? Yedek al SSD'ye kur Windows'u geç.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #7 NoosWia dedi: Neden böyle bir şey yapıyorsun ki kanka? Yedek al SSD'ye kur Windows'u geç. Genişletmek için tıkla... O zaman ssdye windowsu kurup eski diskteki windows u da silmesem ssd üzerinden açabilir miyim
NoosWia dedi: Neden böyle bir şey yapıyorsun ki kanka? Yedek al SSD'ye kur Windows'u geç. Genişletmek için tıkla... O zaman ssdye windowsu kurup eski diskteki windows u da silmesem ssd üzerinden açabilir miyim
NoosWia Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #8 Fatih737 dedi: O zaman SSD'ye Windows'u kurup eski diskteki Windows'u da silmesem SSD üzerinden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum kanka yedek al hard diske SSD'ye format at kur derim. Fatih737 dedi: O zaman SSD'ye Windows'u kurup eski diskteki Windows'u da silmesem SSD üzerinden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kanka yedek al geç SSD'ye derim.
Fatih737 dedi: O zaman SSD'ye Windows'u kurup eski diskteki Windows'u da silmesem SSD üzerinden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum kanka yedek al hard diske SSD'ye format at kur derim. Fatih737 dedi: O zaman SSD'ye Windows'u kurup eski diskteki Windows'u da silmesem SSD üzerinden açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kanka yedek al geç SSD'ye derim.