F faatihipek Hectopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #1 Youtubedan klonlama videonuzu izledim, Windows'un daha akıcı çalışması için HDD'den SSD'ye klonlamaya çalıştım fakat şu an hem SSD'de Windows var hem de C diskinde. Açıkçası kafam karıştı yardımcı olur musunuz? DELL Inspiron 7567.
Youtubedan klonlama videonuzu izledim, Windows'un daha akıcı çalışması için HDD'den SSD'ye klonlamaya çalıştım fakat şu an hem SSD'de Windows var hem de C diskinde. Açıkçası kafam karıştı yardımcı olur musunuz? DELL Inspiron 7567.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Ağustos 2017 #2 Sistem hangi diskten açılıyorsa C diski odur. Sistemi SSD'den Boot edin ve Harddiskinizde işletim sistemi bulunan bölümü biçimlendirin.
Sistem hangi diskten açılıyorsa C diski odur. Sistemi SSD'den Boot edin ve Harddiskinizde işletim sistemi bulunan bölümü biçimlendirin.