retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Güncellemek bilgisayar katkı sağlar mı ne gibi katkılar sağlıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Bilgisayarınızda virüs programı var mı?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Şubat 2022 #3 Windows Defender kullanıyorsan önemli.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #4 Linux Kaymak dedi: Windows Defender kullanıyorsan önemli. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Bilgisayarınızda virüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... Bitdefender total security var. Linux Kaymak dedi: Windows Defender kullanıyorsan önemli. Genişletmek için tıkla... Bitdefender total security antivirüs programı var.
Linux Kaymak dedi: Windows Defender kullanıyorsan önemli. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Bilgisayarınızda virüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... Bitdefender total security var. Linux Kaymak dedi: Windows Defender kullanıyorsan önemli. Genişletmek için tıkla... Bitdefender total security antivirüs programı var.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #5 retr078 dedi: Bitdefender total security var. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi kurabilirsiniz bir zararı olmaz bence. Ben sürekli kuruyorum. Ekstra yararı olacağına değil tabii çünkü Defender'a güven olmaz.
retr078 dedi: Bitdefender total security var. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi kurabilirsiniz bir zararı olmaz bence. Ben sürekli kuruyorum. Ekstra yararı olacağına değil tabii çünkü Defender'a güven olmaz.