M MatreXD Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhabalar. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra Windows hard diske kuruluydu. Format attım yine hard diskteydi. Windows'u SSD'ye kopyaladım. Windows'u SSD ile başlatmak için BIOS'a girdim ama BIOS'ta SSD yoktu. Ne yapmalıyım?
Merhabalar. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra Windows hard diske kuruluydu. Format attım yine hard diskteydi. Windows'u SSD'ye kopyaladım. Windows'u SSD ile başlatmak için BIOS'a girdim ama BIOS'ta SSD yoktu. Ne yapmalıyım?
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 14 Nisan 2021 #2 Klonlama işlemi ilemi yaptınız? Birde, UEFI - Legacy moddamı olduğuna dikkat ettinizmi? Eğer Legacy modda ise UEFI cihazlar görünmüyor.
Klonlama işlemi ilemi yaptınız? Birde, UEFI - Legacy moddamı olduğuna dikkat ettinizmi? Eğer Legacy modda ise UEFI cihazlar görünmüyor.