Windows kulaklık girişlerini görmüyor

Harun9812

Hectopat
Daha fazla  
RAM
1x 3200 mhz 8gb ram / 1x 3000 mhz 8 gb ram
SSD veya HDD modeli
250 gb ssd / 500 gm hdd
Ekran kartı
amd xfx rx 570 4 gb
Anakart
biostar h310 mhp 7x
İşlemci
intel i5 9400f
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi Windows kulaklık girişlerini okumuyor. Dün akşam flash belleğe Chrome OS kurup flashtan başlattım bilgisayarı orada algılıyor ama Windows'a geçince algılamıyor. Anakartın kendi sitesinden driverini indirip kurdum yine aynı. Muhtemelen format atınca düzelebilir ama çok fazla yedeklenmesi gereken dosyam olduğu için format atmak istemiyorum. Şimdiden yardımcı olup zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Sürücülerin tamamı güncel mi hocam ChromeOS'tan önce çalışıyor muydu?

Donanımsal bir sorun var gibi en son ne zaman format attınız ve en son ne zaman çalıştı.

En son farmat atalı yaklaşık 7 8 ay oldu ve yaklaşık 2 aydır algılamıyor. ChromeOS'ta algılıyor çalışıyor ses te geliyor. Donanımsal bir sorun yok gibi bence.

En son farmat atalı yaklaşık 7 8 ay oldu ve yaklaşık 2 aydır algılamıyor. ChromeOS'ta algılıyor çalışıyor ses te geliyor. Donanımsal bir sorun yok gibi bence.

Bilgisayarı tarayabilir misiniz Kaspersky ile. Bir virüs olabilir. Sonuçları bildirmeyi unutmayın

Son düzenleme:

Hocam indirip tarattım hiç virüs çıkmadı. Biraz uzun sürdü kusura bakmayın.

Hocam indirip tarattım hiç virüs çıkmadı. Biraz uzun sürdü kusura bakmayın.

Benim de cevap vermem uzun sürdü. Format atmanız gerekiyor çünkü başka bir işletim sisteminde sıkıntı olmayıp bu işletim sisteminde sorun varsa sıkıntı kesin bundadır o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…